Puheenjohtajan terveiset!

Elämme mielenkiintoisia aikoja!

Innokkaimmat padelistit saivat kesällä pahan lajikärpäsen pureman ja kysymys kuuluikin, että missä lajia päästäisiin harrastamaan sisäkaudella.

Kahden Seinäjokelaisen yrityksen, Padel or Die Oy:n ja Teho Sport Areenan hallien valmistustyöt ovat jo hyvässä vaiheessa ja päivä päivältä avajaiset lähestyvät. Viimeisen tiedon mukaan Teho Sport Areena avattaisiin tammikuussa 2020. Areenalle on tulossa 4 padelkenttää, 6 sulkapallokenttää ja mahdollisuus myös pingiksen peluuseen. Sauna, kabinetti ja kahviotilat kuuluvat myös hallin tarjontaan.

Lapuan PadelArena on mahdollistanut kaikista innokkaimmille harrastajille pelaamisen myös sisäkaudella. Tätä mahdollisuutta ovat käyttäneet pelaajat ympäri maakunnan ja kentät ovatkin olleet varsin aktiivisessa käytössä koko syksyn ja alkutalven.

Padel Lakeus ry elää myös varsin mielenkiintoisia aikoja, sillä virallistamme seuran toiminnan itsenäisyyspäivänä perustamiskokouksen merkeissä 6.12.2019!

Hyvää loppuvuotta kaikille ja tervetuloa mukaan uuden seuramme toimintaan. Lisää yksityiskohtia luvassa heti joulukuun alussa, joten olkaa kuulolla.

Terveisin
Mika Virmalainen
puheenjohtaja
puh. 045 6163038

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *