Helmikuun terveiset!

Padel Lakeus ry:n hallitus on saanut vuoden 2020 käyntiin omalta osaltaan vauhdikkaasti. Helmikuu on ollut tapahtumarikas ja samalla myös varsin historiallinen yhdistyksellemme. Saimme alkukuusta Patentti- ja rekisterihallitukselta virallisen sinetin toiminnallemme ja viikko sitten myös Suomen Padelliitto hyväksyi meidät jäsenseurakseen. Nämä olivat meille isoja virstanpylväitä!


Järjestimme myös ensimmäiset kilpailumme helmikuun alussa 1.-2.2.2020 Lapualla. PadelArena Lapuan tiloissa järjestetty turnaus vedettiin läpi Americano-muodossa ja mukana oli yhteensä 17 kilpailijaa. Lauantain karsintojen ja sunnuntain finaalipelien jälkeen saimme kautta aikain ensimmäisen mitalikolmikon selville. Nämä herrat muodostavat samalla myös Etelä-Pohjanmaan epävirallisen rankinglistan kärjen. Haastajat odottavat jo kovasti uutta turnausta, näin olen kuullut. 😊
Uusien hallien valmistumista Seinäjoelle olemme kaikki odottaneet kuin kuuta nousevaa. Ahkerimmat padelistit ovat koko talven ajan käyneet Lapualla PadelArenalla pelaamassa viikoittain, osa jopa 2-3 kertaa viikossa.
Seinäjoen Padel or Dien omistajistoon kuuluva Teemu Uotila antoi jo aiemmin lupauksen, että maaliskuun aikana pääsemme takuuvarmasti pelaamaan ja niin sanotusti korkkaamaan uuden hallin kentät. Toivottavasti Teemu pystyy lunastamaan lupauksensa 😉


Olithan tietoinen myös siitä, että jäsenhankintamme on käynnissä ja Sinulla on mahdollisuus päästä jäseneksemme huippueduin. Käy tutustumassa etuihimme Jäsenedut-sivulla ja ota samalla seurantaan myös sosiaalisen median kanavamme Instagramissa ja Facebookissa.

Nähdään pelikentillä!
Mika Virmalainen
puheenjohtaja
Padel Lakeus ry
045 6163038

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *